Om oss

Hem > Om oss

OM OSS

VILKA ÄR VI?


Vi på LILLA KNYTET bryr oss mycket om vår miljö. Vi satsar därför på ekologiska produkter i första hand, men även på återbruk av barnkläder och second hand.


Kläderna i second hand-butiken är kläder av bra kvalitet och oftast av kända märken, men som har använts tidigare av barn.  Kläderna är hela och tvättade i ett miljövänligt tvättmedel. Sköljmedel har inte använts.


Vår önskan är att vi ska bidra till  att   minska klimatpåverkan genom att     både leverera bra kläder i ekologiska material, second hand samt återbrukskläder till bra priser.


 

HUR VI ARBETAR!

01.  ORDERMOTTAGNING


Efter slutförd beställning på Webbplatsen skickas en orderbekräftelse

automatiskt till din mailadress. Om du inte skulle få orderbekräftelsen eller har andra frågor, vänligen kontakta oss.02.  PICK OCH PACK

 

Tillsammans med din beställning bifogar vi en leveransbekräftelse/kontantfaktura som visar att beställningen är betalad. Denna gäller som kvitto på ditt köp, var noga med att spara den.

03.  LEVERANS

 

Vi leverar er beställning inom en vecka efter erlagd betalning förutom i rea-tider då det kan dröja ytterligare några dagar. Om det är bråttom med er beställning ber vi att ni kontaktar oss. Vi skickar alla beställningar med PostNord.

 

NÖJDA KUNDER!


Vårt fokus är att våra kunder ska bli nöjda med våra produkter och att vi ska sälja kläder med så bra kvalitet som möjligt. Vi vill i största möjliga mån bidra till att minska den klimatpåverkan våra kläder har på vår omgivning och vi satsar därför både på nya kläder i ekologiskt material och återbrukskläder.


BARBRO LANDELL

VD,  LILLA KNYTET